Rockabilly Night har tillsammans med flertalet boenden i Halmstad tagit fram boendepaket för att ni enkelt kan köpa både biljett och boka boende samtidigt. Nedan hittar ni de hotell och övernattningsmöjligheter som finns i paketen.

Best Western Logo

BEST WESTERN PLUS Grand Hotel
Vårt anrika hotell i Halmstad har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Under åren 2007-2011 har alla våra rum och badrum totalrenoverats. Rummen har olika karaktär, utformning och personlig inredning, några av våra rum är handikappanpassade. Allt för att du som gäst ska trivas och känna dig som ”hemma” (borta).
Hotellets hemsida
Avstånd till evenemangsområdet: 1,6 km

Scandic logo vectorized red pms 186

Scandic Hallandia
Vårt hotell i Halmstad, Scandic Hallandia, ligger i centrum bredvid Halmstad slott nära shopping och andra aktiviteter. Tusentals turister besöker Halmstad varje sommar för att njuta av de vackra stränderna, spela golf eller koppla av på någon av stadens många restauranger och barer.
Hotellets hemsida
Avstånd till evenemangsområdet: 2 km

Print

First Hotel Mårtensson
First Hotel Mårtenson ligger i hjärtat av Halmstad. Vår gamla byggnad från 1858 erbjuder rum av flera olika sorter och storlekar för att passa den varierande skara av gäster som passerar hotellet under året. Under hotellets tak finns även puben ”The Fox and the Anchor” med en varierad meny, populär nattklubb, välbesökt ”After Work” samt Halmstads största sortiment av öl & whisky.
Hotellets hemsida
Avstånd till evenemangsområdet: 2 km

HotelContinental_logo

Hotel Continental Sweden Hotels​
Vi finns i ett vackert hus med över 100-åriga anor och erbjuder en atmosfär med utpräglad hemkänsla – här vaknar du till doften av nybryggt kaffe och nybakat bröd. I vår mysiga lobbybar spelas skön musik och på rummen hittar du inbjudande sängar med många sköna kuddar och i badrummen hudvårdsprodukter från Frankrike.
Hotellets hemsida
Avstånd till evenemangsområdet: 1,7 km

Logga-m-svart-text-för-digitalt

Clarion Collection Hotel Norre Park
Varmt välkommen till Clarion Collection Hotel Norre Park – ett omtyckt, vackert och levande hotell med historia mitt i Halmstad. Här skymtar tidstypiska detaljer från 1909 i arkitekturen och läget är idylliskt precis intill Norre Katts Park. Förutom frukostbuffé bjuder vi alltid på både eftermiddagsfika och kvällsmat.
Hotellets hemsida
Avstånd till evenemangsområdet: 1,8 km

Eurostop hotell

Good Morning Halmstad

perfekt beläget vid södra infarten till Halmstad, med utsikt över havet och staden – nära E6:an och i samma byggnad som Eurostop shoppingcenter med över 30 butiker under samma tak. Vi har 111 rum, varav 80 familjerum med fyra bäddar. Frukost och gratis WiFi ingår alltid när du bor hos oss, samt gratis parkering och service dygnet runt. Varmt Välkomna!
Hotellets hemsida
Avstånd till evenemangsområdet: 5 km