Föreningar

Vi söker föreningar som är intresserade av att samarbeta med Rockabilly Night 2016!

Arbetets period avser vecka 26. Föreningen erhåller ett arvode för de timmar som arbetas ihop.

De personer som arbetar i egenskap av förening måste ha fyllt 18 år.

Tillgängliga arbetsområden:

Parkering- och Trafikhantering
Städning- och Miljöhantering
Säkerhet: Entrésäkerhet/visitering och Scensäkerhet.
Barer och Serveringar

Jobba

På festivalområdet finns ett antal barer och serveringar av varierande storlek. I barerna serverar vi öl, cider, vin, några enkla drinkar, läsk, vatten och snacks. Arbetsuppgifterna kan variera men främst kommer du att arbeta i kassan och serva gästerna. Eftersom det är otroligt mycket folk på festivalen kan det ibland vara rätt så stressigt och livat men aldrig tråkigt – festival helt enkelt! Det är därför en fördel om du jobbat i bar tidigare och/eller har kassavana. Intresset och inställningen är dock det viktigaste, resten lär vi dig. Arbetsdagarna kan vara långa men roliga. Blir du antagen så kommer du att få ut ett anställningsavtal samt all annan information du behöver för att jobba innan festivalen. Ditt personliga arbetsschema kommer att skickas ut några veckor innan festivalen.

BRA ATT VETA

  • Du anställs för perioden [dag och datum] till [dag och datum] och måste vara tillgänglig för arbete under hela perioden.
  • Du får lön för de timmar du arbetar. Lönen betalas ut den [datum].
  • Resor till och från arbetet bekostar du själv.
  • Du måste ha fyllt 18 år för att jobba

Så ta chansen till en rolig festivalupplevelse. Ansök via nedanstående länk. Fyll i formuläret och skriv en kort presentation och varför vi ska anställa just DIG under ”Kunskaper”. Om du vill kan du även bifoga ett CV och ett personligt brev. Vi kommer att ta emot ansökningar fram till den [datum] och därefter börja tillsätta platserna, så räkna inte med besked innan dess.

Har du frågor eller funderingar, maila dessa till jobba@rockabillynight.se